Computerhulp voor particulieren

Directe hulp aan huis bij al uw computerproblemen

 

Wie is Ergé Computers?

 

Het gebruik van een computer biedt tegenwoordig veel aantrekkelijke mogelijkheden aan particulieren zoals internetten, tekstverwerking, e-mailen, games en telebankieren. Dankzij deze mogelijkheden maken mensen van alle leeftijden thuis gebruik van een computer, computerprogramma’s en andere apparaten.

 

Computers kunnen echter ook regelmatige problemen met zich meebrengen. Vooral particuliere computer-gebruikers krijgen steeds vaker te maken met allerlei computerproblemen zoals computers die vastlopen, computervirussen, problemen met netwerkverbindingen of moeilijkheden met het installeren van hardware en software.

 

 

Snelle en vakkundige computerservice aan huis.

 

Ergé Computers is speciaal opgericht voor particulieren met het doel computerproblemen snel en vakkundig aan huis op te lossen en om particulieren praktisch en eenvoudig te leren omgaan met de computer.

 

 

 

Deskundige ervaring

 

Dankzij de jarenlange ervaring met het analyseren en oplossen van computerproblemen bij bedrijven kunnen we particulieren op een deskundige manier computerhulp bieden en effectief begeleiden bij het gebruik van de computer.

 

 

 

Contact:

 

Galliardstraat 58  2610  Wilrijk

 

GSM: 0478 267 049          E-mail: Ergé Computers

 

Copyright by Ergé Computers © 2015. All rights reserved