Computerhulp voor particulieren

Directe hulp aan huis bij al uw computerproblemen

U heeft thuis een computer staan met alle benodigde programma’s en de nieuwste computerapparatuur, maar U weet niet zo goed hoe U hiermee verder moet?

 

WAT NU?

 

Ergé Computers biedt U hierbij de cursus. Praktisch leren omgaan met de computer. Deze praktische cursus bestaat uit computerbegeleiding aan huis, waarbij u stap voor stap en op een eenvoudige manier leert werken met de computer, computerprogramma’s en overige apparatuur.

 

 

U bepaalt wat en hoeveel U wil leren complete cursus of alleen computerhandelingen!

 

Het cursusonderdeel waarvoor U kiest zal geheel afgestemd zijn op Uw wensen. Misschien wilt U alleen leren werken met een aantal handelingen van Word of Excel of een webcam leren gebruiken, e-mailen of informatie opvragen op het internet. Of kiest U liever voor een opstart cursus waarbij U de computer, het toetsenbord en de muis leert gebruiken en leert tekstverwerken? Ook gevorderde computergebruikers kunnen bij ons terecht voor het leren werken met complexe handelingen van computerprogramma’s of computerapparatuur. Bij Ergé computers is dit allemaal mogelijk! U bepaalt wat U wil leren, zodat U straks met plezier gebruik kunt maken van de computer (thuis of op het werk).

 

 

 

Wij bieden U computerbegeleiding aan huis met de volgende computeronderdelen:

 

Praktisch leren werken met de basishandelingen van de computer en overige apparaten. Gebruik van de computer, toetsenbord, muis, webcam, printer, faxapparaat, scanner, enz...

 

Praktisch leren samenstellen van verschillende onderdelen in een computer (assembleren). Bij dit onderdeel leert U zelf een computer in elkaar zetten zoals een moederbord, harde schijf, geheugen en video- en geluidskaart. U maakt tevens kennis met de functies en verschillende mogelijkheden van deze onderdelen.

 

Praktisch leren werken met computerprogramma’s en besturingssystemen: Word, Excel, internet, e-mail, zoekprogramma’s, Windows.....

 

 

Copyright by Ergé Computers © 2015. All rights reserved